Bliv frivillig

Bliv frivillig på Udviklingscenter Ribe

Har du lyst og mulighed for at give en hånd med hos os vil vi byde dig velkommen. Tidsforbruget bestemmer du selv, det afhænger helt af din egen beslutning om hvor megen tid du kan bidrage med.

Du vil kunne bidrage med mange forskellige aktiviteter, alt efter hvad du brænder for. Spiller du musik eller kort? Kan du lide at danse? Er du glad for at lave mad? Kan du lide at hygge, se film, drikke kaffe med en borger? Kan du lide at gå ture, i byen eller på de dejlige stier på området?

Der er mange muligheder for at gøre en forskel. Du kan også bidrage med enkle praktiske opgaver på botilbuddene, såsom at bage, lave kaffe, vande blomster osv. Der er desuden mulighed for at være frivillig til vores festival i august hvert år og til sansedagen i juni hvert andet år.

Ideen med at invitere frivillige ind i Botilbuddene er, i samarbejde med personale og borgere, at skabe et liv så tæt på det almindelige som muligt med gæster, venner, naboer der kommer på besøg eller går tur i det fri, følger til aktiviteter så som kirke, koncerter, sport og andet i nærområdet.